S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Lahko nas tudi pokličete!
Telefon: 031 272 854
TwitterTwitterFacebookFacebookGoogleGooglePišite nam!Pišite nam!DomovDomov

Recepti

22. September 2013
1 malo čebulo prepražimo na malo olja da postekleni, dodamo drobno sekljan česen očiščene in...
16. November 2012
16. November 2012
16. November 2012
16. November 2012
16. November 2012
16. November 2012
16. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
12. November 2012
Gorjanska pita

1 malo čebulo prepražimo na malo olja da postekleni, dodamo drobno sekljan česen očiščene in narezane jurčke, malo majarona, timjana sol in poper ter žličko drobno sekljanega svežega peteršilja. Dušimo toliko časa da gobe povsem izgubijo vodo.

Preberi vse

PRIPRAVA

Očiščene jurčke, zrežemo na malo manj kot cm debele rezine in jih namočimo v belo vino za 1-2 uri. Nato jih paniramo, (moka, jajce, drobtine) in ocvremo. Zraven postrežemo pečen domači krompirček in skledo domače solate.

Za vas je kuhal
Slavko Pajntar - PINKI

Preberi vse
Panirani zrezki z gobami

SESTAVINE:

  • 4 zrezke (po želji) svinjske, puranove, piščančje, telečje
  • 30 dkg jurčkov
  • sol, poper, moka, ščepec majarona, strok česna
  • 1 žličko paradižnikove mezge
  • 1 žlico kisle smetane
  • sesekljan peteršilj
  • 1 čebulo

SESTAVINE:

  • 20 dkg narezanih svežih jurčkov
  • 3 dkg sira gorgonzole
  • 1 dl kisle smetane
  • 1-2 lici olja, malo vegete, poper