S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Lahko nas tudi pokličete!
Telefon: 031 272 854
TwitterTwitterFacebookFacebookGoogleGooglePišite nam!Pišite nam!DomovDomov

SESTAVINE:

  • 1 kg smrčkov
  • 15 dag pečene slanine, 1 kg krompirja
  • 2 čebuli, 3 stroke česna
  • 1 žlička sladke mlete paprike
  • 1 žlica paradižnikove mezge
  • 1 vejica timijana ( čajna žlička mletega )
  • 1 žlica moke, 1 dl olja
  • 2 žlici kisle smetane
  • sol, poper, lovor, jušna osnova ali goveja kocka

PRIPRAVA:

Gobe smrčke (mavrahe) dobro očistimo ter narežemo na drobne koščke. Sesekljano čebulo prepražimo na olju, dodamo gobe in slanino. Dušimo dokler voda ne izhlapi, potresemo moko, malo premešamo in dolijemo jušno osnovo, sol, poper, timijan, papriko, lovorjev list, sesekljan česen in na kocke narezan krompir. Ko je krompir skoraj kuhan, dodamo paradižnikovo mezgo in kislo smetano.

Za vas je kuhal
Slavko Pajntar - PINKI

Komentiraj

Vsebina(obvezno)
Ime(obvezno)
E-Mail(obvezno)
Spletna stran