S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Lahko nas tudi pokličete!
Telefon: 031 272 854
TwitterTwitterFacebookFacebookGoogleGooglePišite nam!Pišite nam!DomovDomov
Fritaja z gobami

SESTAVINE:

  • 20 dag  gob ( lahko posamezne vrste ali mešane)
  •  ½  kg divjih špargljev
  • 20 dag sesekljane čebule
  • 20 dag pečene slanine
  • 8   jajc
  • 6   žlic olivnega olja
  • 1   žlička soli
  • Poper
  • 1   žlička vegete

PRIPRAVA:

Na olju prepražimo čebulo, dodamo očiščene in na 2 cm dolge narezane šparglje in dušimo, da se šparglji zmehčajo. Dodamo narezano slanino in gobe. Nekaj časa še dušimo. Ko voda popolnoma izpari, dodamo jajca, ki smo jih predhodno zmešali, dobro zmešamo in spečemo do konca. Zraven postrežemo kruh.

Za vas je kuhal
Slavko Pajntar - PINKI

Komentiraj

Vsebina(obvezno)
Ime(obvezno)
E-Mail(obvezno)
Spletna stran

Zadnje novice