S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
info@gorjanski-gobar.si
Višelnica 1, 4247 Zgornje Gorje
Telefon: 031 272 854
TwitterTwitterFacebookFacebookGoogleGooglePišite nam!Pišite nam!DomovDomov
Zahvala

Gobarsko društvo Gorje se javno zahvaljuje Gobarskemu društvu Kranj, brez katerega ne bi bilo novega društva v Gorjah, še posebej g. Bojanu Arzenšku, ki nam pomaga na vseh koncih in je kot član društva prevzel tudi delo blagajnika.

Zahvaliti se moramo tudi g. Vrhovnik Francu, našemu prvemu gobjemu mentorju, ki je zato, da bi nam še naprej pomagal, postal tudi naš član. Tudi to, da smo trije naredili izpite za determinatorje svetovalce gre zahvala GD Kranj, poleg omenjenih še Božo Malovrh, saj smo v GD Kranj dobili znanje potrebno za izpit. Upam, da bomo tako dobro sodelovali tudi v naprej.

Kot predsednik Gobarskega društva Gorje se želim zahvaliti in pohvaliti urednika spletne strani g. Edvarda Ladana za čudovito spletno stran Gobarskega društva Gorje. Poudariti moram, da je nam je spletno stran izdelal brezplačno.

Pozabiti pa ne smemo tudi na pobudnika ustanovitve društva , determinatorja Antona Sokliča, saj je v nekaj letih intenzivnega raziskovanja gobjega bogastva ustvaril preko šeststo avtorskih posnetkov, jih uredil in nam jih dal na vpogled za spletno stran.

Še enkrat vsem najlepša hvala za trud, ki so ga vložili v Gobarsko društvo Gorje!

Krnica, 22. februarja 2012

Pavel JakopičPredsednik GD Gorje

One comment

 • Posted 12 years ago

  Spletna stran je še vedno v fazi izdelave oz. dodelave, kar bo v bistvu vedno, saj se bo vsebina stalno dopolnjevala, kar je tudi namen spletne strani.

  Svoj delež lahko dodate tudi vsi, ki stran obiskujete. Komentirate lahko posamezne prispevke, kot sem s tem pisanjem storil tudi sam, aktivno sodelujete pri ustvarjanju, tako da nam pišete, kar je zelo enostavno že z uporabo obrazca na desni strani ali pa obrazca na podstrani KONTAKT, prispevate lahko fotografije, napišete kakšno besedilo in podobno.

  Skratka: bolj bomo/boste aktivni, več bo vsebine na spletni strani.

  Lep pozdrav,

  Edvard Ladan
  administrator

  by admin (Author) on 22. February 2012 9:34 pm | Reply

Komentiraj

Vsebina(obvezno)
Ime(obvezno)
E-Mail(obvezno)
Spletna stran

Zadnje novice